Nieuwe gameplay beelden van Hello Engineer

Nieuws
door Jerry Frederikdinsdag, 30 maart 2021 om 12:15
Hello Engineer  KeyArt 5f8f18564b8f0
Hello Engineer werd enkele maanden geleden aangekondigd als een tijdelijke exclusieve Stadia game. Beelden van de game waren nog schaars, maar er is nu een nieuwe gameplay trailer vrijgekomen.
Hello Engineer speelt zich af in het Hello Neighbor universum. De Hello Neighbor games draaien over het algemeen over een groepje kinderen wat uit de handen van een sinistere buurman moet zien te blijven. Hello Engineer bewandelt een heel ander pad. Het is namelijk een multiplayer game waarin je samen met anderen allerlei voertuigen moet zien te bouwen. Tijdens het bouwen kan de eerder genoemde buurman ook verschijnen om jouw feestje te verpesten. Hieronder vind je de beelden.

Eerdere games beschikbaar met Stadia Pro

Om de sfeer van de setting te proeven, hoef je eigenlijk alleen maar lid te zijn van Stadia Pro. De games Hello Neighbor, Secret Neighbor en Hello Neighbor: Hide n Seek zijn allemaal beschikbaar (geweest) als Stadia Pro game. Google heeft de samenwerking met de uitgever verder uitgebreid door de aankomende game als tijdelijke exclusieve Stadia game aan te bieden, ongetwijfeld om fans naar het platform te krijgen. Wanneer de game precies uitkomt is niet duidelijk, in ieder geval in 2021.
De early access game Embr heeft ook weer een grote nieuwe update ontvangen. Lees hier wat er nieuw is in de game. En ook fans van Destiny 2 kunnen aan de gang met een nieuwe Strike. Check hier de details.