Nieuwe Strike beschikbaar voor Destiny 2: Proving Grounds

Nieuws
donderdag, 25 maart 2021 om 12:30
beyondlight 5f7ed3a84e141
Destiny 2 is één van de populairste looter shooters van dit moment en tevens ook de serie waar het allemaal mee begon. Inmiddels is het nieuwste seizoen, Season of the Chosen, afgetrapt. Er is nu een nieuwe Strike beschikbaar.

Nieuwe Strike voor Destiny 2: Proving Grounds

Eerder werd al gemeld dat we als onderdeel van Season of the Chosen enorm veel content mogen gaan verwachten. De eerste content is nu beschikbaar, in de vorm van een Strike. Deze heet Proving Grounds. Strikes zijn vergelijkbaar met Dungeons in andere games. Samen met twee andere spelers vecht je door het level en probeer je de eindbaas te verslaan. Als beloning vind je uiteraard de beste uitrusting in de game. Hieronder vind je de gameplaytrailer.

Meer onderweg

In principe is de 'Season of the Chosen' content gratis te spelen, maar er is ook een betaalde Season Pass mogelijk met extra content. Meer content die onderweg is en je kunt verwachten, betreft uiteraard meer loot, meer Strikes, meer quests, nieuwe rankings en nog veel meer. Zoals veel spelers al doen, kun je continue met Destiny 2 bezig zijn. Zodra er weer nieuwe content is, laten we het jullie weten.
Ook Doom Eternal heeft weer nieuwe content gekregen. Deel twee van 'The Ancient Gods' uitbreiding is nu beschikbaar en voegt weer veel speelplezier toe. Je leest hier meer. En mis het grootste nieuws rond Resident Evil niet. Er is een bizar goede deal beschikbaar. Je leest hier meer.