Nieuwe trailer voor The Elder Scrolls: Online Blackwood

Nieuws
zaterdag, 15 mei 2021 om 8:20
elder scrolls online blackwood
Het duurt nog iets meer dan twee weken voor we aan de slag kunnen met de nieuwste uitbreiding van The Elder Scrolls: Online. Om ons een beetje warm te maken, vliegt de nieuwe informatie ons om de oren. Er is nu een nieuwe trailer getoond, die je hier kunt vinden.
De nieuwste uitbreiding voor The Elder Scrolls: Online heet Blackwood. Deze is een onderdeel van een jaarlang content die onder de noemer 'Gates of Oblivion' verder gaat. Met de uitbreiding, waar je wel geld voor moet betalen, wordt de toon gezet en krijg je enorm veel nieuwe content. Niet alleen nieuwe items, quests en zones maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om straks met companions op pad te gaan. Met onderstaande trailer wordt de toon voor het verhaal gezet en uitgelegd wat er aan vooraf gegaan is.

Voorlopig stopt The Elder Scrolls: Online nog niet

Eerder deze week maakte één van de top medewerkers van Bethesda nog bekend dat het voorlopig nog niet gedaan is met The Elder Scrolls: Online. Sterker nog, hij liet weten dat "zolang er spelers interesse hebben, er content zal blijven worden gemaakt". En dat kan dan nog eens heel lang duren, want The Elder Scrolls: Online is één van de meest populaire MMORPG's op de markt momenteel. Als je naar de concurrenten kijkt, zie je dat er zelfs MMORPG's van 20 jaar geleden nog actief zijn. Mocht je dus het idee hebben dat je de boot gemist hebben, wees niet bang. Het is nooit het verkeerde moment om in te stappen.
Gisteren deelden we het nieuws dat twee live service games van Ubisoft onderweg lijken te zijn. Welke dat zijn, lees je hier. En The Crew 2 heeft weer nieuwe content gekregen. Je leest hier wat er toegevoegd is.