The Elder Scrolls: Online laat zien hoe de nieuwe Companions werken

Nieuws
maandag, 10 mei 2021 om 12:15
elder scrolls online blackwood
De MMORPG The Elder Scrolls Online voegt regelmatig nieuwe content toe aan de game, waaronder soms ook nieuwe features. Binnenkort wordt er een nieuwe feature toegevoegd waar vooral Solo spelers heel blij van worden. Het werd eerder al aangekondigd dat er Companions naar de game komen, maar ontwikkelaar Bethesda heeft nu een trailer vrijgegeven die laat zien hoe dit in zijn werk zal gaan. Zo kun je een band met ze opbouwen, hebben ze een eigen manier van progressie, kun je items die je vind aan ze geven en equippen en nog veel meer. Het maakt het spelen van de game, met name op de onderdelen waar je een groep nodig hebt, nog makkelijker om te doen in je eentje. Hieronder vind je de trailer.

De companions zijn beschikbaar met de volgende uitbreiding

Zoals wel vaker het geval is met The Elder Scrolls Online, is deze nieuwe feature niet gratis. Het is namelijk onderdeel van de aankomende Blackwood uitbreiding die vanaf 1 juni beschikbaar zal zijn op Stadia en de PC. De andere platformen zoals xCloud volgen een week later. Blackwood markeert een nieuwe hoofdstuk voor The Elder Scrolls Online en spelers die deze uitbreiding aanschaffen krijgen toegang tot de companions, naast nog veel meer content. Ben je geïnteresseerd, dan kun je vanaf 1 juni hiermee aan de gang.
Er is een nieuwe Battle Royale game onderweg, ook naar Stadia. Je vindt hier de details van de nieuwe game. En Google heeft een nieuwe indie game opgepikt met ondersteuning van Google. Je kunt hier lezen welke game het betreft.