Overmeester de sneeuw in deze nieuwe xCloud-game

Nieuws
dinsdag, 18 mei 2021 om 12:30
xboxgamepass
Voor abonnees van Xbox Game Pass is vervelen verleden tijd. Er worden sneller games aan de catalogus toegevoegd dan uitgespeeld kunnen worden. Het is vandaag weer tijd voor een nieuwe titel: Snowrunner.

Snowrunner voor xCloud

Via het YouTube kanaal van Microsoft is gisteren bekend gemaakt dat er vandaag weer een nieuwe titel toegevoegd wordt aan Xbox Gamepass. Het betreft de simulatiegame Snowrunner. In deze game is het aan jou om allerlei gigantische vrachtwagens te besturen en sneeuwachtige omgevingen te bestormen. In allerlei extreme weersomstandigheden moet je diverse uitdagingen voltooien. Dit alles terwijl de sneeuw en omgevingen zo gedetailleerd mogelijk gesimuleerd worden. De game wordt later vandaag beschikbaar gesteld.

De catalogus groeit en groeit

Microsoft is de laatste jaren hun GamePass-catalogus enorm aan het aanvullen. Alhoewel concurrent Sony al veel langer een dergelijk abonnement heeft, in de vorm van PlayStation Now, begint Microsoft de catalogus van Sony in te halen in vorm van kwantiteit maar ook zeker kwaliteit. Het is ook interessant om te zien dat alle partijen die zich mengen in abonnementsdiensten en/of cloudgaming, vrijwel allemaal een eigen variant hebben als businessmodel. Zo lijkt er voor ieder type gamer wel een geschikte abonnementsdienst te zijn.
Ook GeForce Now heeft de catalogus weer flink aangevuld, zoals je hier kunt lezen. Binnenkort komt er ook weer een nieuwe Shantae-game naar Stadia, zoals je hier kunt lezen.