PEGI-leeftijdsclassificatie gevonden voor nieuwe game met een hele lange naam

Nieuws
maandag, 22 maart 2021 om 12:15
last kids on earth
De leeftijdsclassificaties zijn al een tijdje de beste bron voor het ontdekken van nieuwe games die richting Stadia komen. Zo zijn in het verleden al veel games voorspelt die later hun opwachting op Stadia maakte. Er is inmiddels weer een nieuwe vondst gedaan binnen de Europese PEGI leeftijdsclassificaties.

The Last Kids On Earth And The Staff Of Doom

Het betreft dit keer een nieuwe game met de naam 'The Last Kids On Earth And The Staff Of Doom'. Een hele mond vol. Het betreft een top-down vechtgame waarin je samen met je vrienden we wereld moet zien te redden van zombies. De game lijkt ook uitermate geschikt om met vrienden te spelen. De game stond al gepland voor een release in de lente van dit jaar voor de Nintendo Switch, PS4, Xbox One en Steam. Daar is nu dus Stadia bij gekomen. Een exacte release datum hebben we nog niet voor je, maar wel alvast de aankondigingstrailer. Deze vind je hieronder.

Slag om de arm

Zoals eerder al gesteld, zijn de PEGI-, ESRB- en USK-leeftijdsclassificaties mooie bronnen voor aankomende games. Wel moet even gezegd worden dat het weleens voorkomt dat games toch niet komen of in ieder geval heel lang op zich laten wachten. Zo hebben Football Manager 2021 en de Mafia -games al maanden een leeftijdsclassificatie, maar zijn ze nog steeds nergens te bekennen. Daarentegen zijn 99% van de games die zo gevonden worden, wel gelanceerd. We houden daarom toch een kleine slag om de arm.
Dit weekend kon je bij ons de video zien waarin Outriders zijn gameplay toonde. Je kunt deze hier vinden. En er is ook een datum voor de eerste Assassin's Creed Valhalla uitbreiding. Deze kun je hier vinden.