Zorro komt naar Stadia met Zorro: The Chronicles

Nieuws
maandag, 22 maart 2021 om 12:30
zorro the chronicles 1024x720
Zorro is een personage dat in het begin van de 20e eeuw voor het eerst schitterde op het witte doek. In de jaren '90 kreeg Zorro een behoorlijke opleving vanwege televisieseries en films. Daarna was het lang stil rond de gemaskerde held. Maar nu komt hij terug, in een videogame die ook naar Stadia komt.

Zorro, de gemaskerde held

Zorro is voor de gemiddelde dertiger een geliefd personage. In de jaren '90 was hij te zien in een zeer populaire televisie serie en daarna volgde ook veel goed scorende films met Antonio Banderas in de hoofdrol. Vervolgens verdween hij lange tijd van de buis. Maar nu keert hij terug in een videogame, genaamd Zorro: The Chronicles. Een scherpe reddit-gebruiker merkte dit op toen hij de website van de game bezocht. Volgens eigen zeggen is de gameplay geïnspireerd door Assassin's Creed en de Spider-Man games van Sony. Dit schept meteen hoge verwachtingen. Hieronder vind je de trailer.

Nieuwe games komen in rap tempo

Na het negatieve nieuws van de maand februari kon Stadia wel een opsteker gebruiken. Dit lijkt nu te gebeuren. De laatste twee weken lijken er enorm veel games naar Stadia te komen. Het lijkt er dus op dat de verandering van strategie zijn vruchten afwerpt. Vorige week was er al een plotselinge release van de top game Dragon Quest XI. Wie weet wat deze week gaat brengen.
De live service game Marvel's Avengers heeft inmiddels meer content ontvangen en de eerste uitbreiding aangekondigd. Check hier het nieuws. En Disco Elysium komt volgende week naar Stadia, zo kregen we vorige week te horen. Check hier de aankondigingstrailer.