Stadia krijgt vanaf 1 mei een Resident Evil Village demo

Nieuws
vrijdag, 16 april 2021 om 12:15
residentevilvillage
Gisteravond verzorgde Capcom een livestream waarin een nieuwe blik op Resident Evil Village werd geven voordat de game officieel uitkomt. Onderdeel van de show was bijzonder verrassend nieuws. Er komt een gratis demo van de game, welke vanaf 1 mei ook op Stadia beschikbaar zal zijn.
Google zet hoog in op Resident Evil Village, zoals ze dat eerder al deden voor Cyberpunk 2077. Resident Evil Village is dan ook één van de grootste games van het eerste half jaar. Eerder maakte Google al bekend dat wanneer je Resident Evil Village voor 21 mei koopt op Stadia, je in aanmerking komt voor een gratis Premiere Edition. En nu is dus ook bekend gemaakt dat er vanaf 1 mei een speelbare demo op Stadia beschikbaar zal zijn. De demo is een uur lang te spelen en laat je dus het begin van het spel ervaren. Zo leren we via de Twitter pagina van Google Stadia, zie hieronder.  

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Ervaar Resident Evil Village in 4K 60 Fps

Tijdens de game werd ook duidelijk dat je op Stadia de game kunt spelen in 4K 60Fps. Dit is een flinke opsteker, want de PS4 Pro en Xbox One X kunnen de game hoogstens in 4K 30 fps spelen. Het lijkt er dus op dat, net als met Cyberpunk 2077, Stadia de beste manier gaat zijn om Resident Evil Village te ervaren indien je geen High End PC of next-gen console hebt. Gecombineerd met de Premiere Edition deal is het een mooi moment om in te stappen op Stadia.
Er zijn deze week weer nieuwe games in de sale gekomen op Stadia, voor Stadia Pro leden. Je leest hier welke games dat zijn en Cyberpunk 2077 heeft inmiddels wederom een hotfix gekregen. Je leest hier wat deze update allemaal oplost.