Deze 2 Resident Evil-games aangekondigd komen naar Stadia

Nieuws
maandag, 22 maart 2021 om 17:00
residentevilvillage
Er is door Google op de eerste dag van deze week een bizarre aankondiging gedropt. Er komen namelijk twee Resident Evil games naar Stadia, één van de grootste game series uit Japan, en dat is nog niet alles. Als je Resident Evil Village (Het 8e deel) pre-ordered ontvang je een gratis Premiere Edition. Net als de Cyberpunk deal.

Resident Evil-games voor Stadia

Dat de Resident Evil-games onderweg waren naar Stadia, was niet geheel een verrassing. Door een hack bij ontwikkelaar Capcom werd al duidelijke dat Google geld overgemaakt had naar Capcom om de serie naar Stadia te halen. Wat we niet wisten, is dat er een megagoede deal bij hoorde. Als je namelijk de nieuwste game in de Resident Evil-serie, Resident Evil Village, pre-ordered op Stadia, krijg je er een gratis Premiere Edition bij. Dit kun je doen tot en met 21 mei. De game komt op 7 mei al naar Stadia. Dit is tegelijk met alle andere platformen, wat dus betekent dat er wéér een grote game vanaf dag 1 naar Stadia komt.

Resident Evil 7 komt naar Stadia Pro

Maar dat is niet alles. Ook de voorganger, Resident Evil 7: Biohazard, komt naar Stadia. En sneller dan je denkt. Dat is namelijk vanaf 1 april al het geval, oftewel volgende week donderdag. De game zal onderdeel worden van Stadia Pro.  Aangezien het om het zevende deel in de serie gaat, is er al veel verhaal aan vooraf gegaan. Maar de game is ook prima op te pakken vanaf dat punt, mocht je niet bekend zijn met de serie. Ga jij de games ook pre-orderen?
De nieuwe games stromen binnen. Zo kun je hier lezen voor welke game een leeftijdsclassificatie gevonden is en lijkt er ook een Zorro-game naar Stadia te komen.