Launch-trailer voor The Darkside Detective onthuld

Nieuws
vrijdag, 16 april 2021 om 12:30
maxresdefault 1
Deze week stonden er twee games op de planning voor Google Stadia. Namelijk Floor Kids en The Darkside Detective: A Fumble In The Dark. Laatstgenoemde trailer is gisteren beschikbaar gekomen en heeft een launch trailer gekregen.
The Darkside Detective: A Fumble In The Dark is niet het eerste deel in de serie. Het eerste deel heet simpelweg The Darkside Detective en is vorige week ook uitgekomen op Stadia. Deel twee, A Fumble In The Dark, is gisteren ook op andere platformen gereleased en heeft op Stadia dus een day 1 release gekregen. Om een beeld van de game te krijgen, volgt hieronder de release trailer.

Steeds meer Stadia Makers games

Vorig jaar werd voor het eerste bekendgemaakt dat Google een Stadia Makers Project in het leven geroepen heeft, om indie ontwikkelaars te helpen hun game naar Stadia te brengen. Dit kan financieel zijn of met ondersteuning voor het porten. Eind dit jaar volgde de eerste oogst en The Darkside Detective: A Fumble In The Dark is de volgende game in de rij. Daarnaast kondigde Google recent nog een reeks aan nieuwe Stadia Makers games aan. Het lijkt erop dat er dus nog voldoende games naar Stadia komen.
De Power Rangers en Street Fighters game series gaan elkaar kruisen. Hoe dit gaat gebeuren, kun je hier lezen en Ubisoft maakte eerder bekend dat ze nog niet klaar zijn met Ghost Recon: Breakpoint. Je vind hier de roadmap voor 2021.