Verhaal van The Last Kids on Earth toegelicht in trailer

Nieuws
door Jerry Frederikdonderdag, 08 april 2021 om 12:15
last kids on earth
Recent vonden we al een leeftijdsclassificatie voor de game 'The Last Kids On Earth and the Staff of Doom'. Deze game met een enorme lange naam komt binnenkort uit op de consoles en lijkt ook naar Stadia te komen. Er is nu een nieuwe trailer uitgekomen waarin het verhaal toegelicht wordt.

Last Kids on Earth

The Last Kids on Earth, om maar even een kortere naam te gebruiken, is een top-down-hack-en-slash-game, waarin je moet overleven tegen hordes zombies. De game is duidelijke gericht op een jonger publiek en komt enigszins uit het niets vallen. Maar de game is gebaseerd op een serie boeken waar zelfs recent een tekenfilm serie van gemaakt is. De game is dus niet volledig onbekend bij het jongere publiek. Vanaf de lente 2021 zou de game moeten verschijnen. Met onderstaande trailer krijg je een beeld van de game.

Veel content voor een jonger publiek

Wat opvalt is dat Stadia niet alleen games voor volwassenen aanbied maar ook steeds meer voor een jonger publiek. Nu gebeurt dat uiteraard op de PC en consoles ook, maar het percentage op Stadia is relatief hoog omdat er minder games in zijn totaliteit beschikbaar zijn. Dit maakt Stadia ook een uitermate geschikt platform voor het hele gezin, iets wat wellicht ook de bedoeling is. Hierdoor lijkt Stadia daadwerkelijk een perfect platform voor de vaders en moeders onder ons te worden.
Aankomend weekend kun je gratis Borderlands 3 spelen indien je lid bent van Stadia Pro. Je leest hier de details van deze actie. En deze week brengt ook weer twee nieuwe games. Je leest hier welke dat zijn.