Nieuw deze week: Darkside Detective & Trails of Cold Steel IV

Nieuws
woensdag, 07 april 2021 om 9:10
TWOS 4 6 Full Games
De laatste tijd zijn er iedere week nieuwe games te vinden op Stadia. Ook deze week zijn er weer twee nieuwe games te vinden op Stadia, beiden al eerder aangekondigd.

Darkside Detective & Trails of Cold Steel IV

Het betreft twee games uit zeer verschillende genres. De eerste van de twee is voluit The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV. Deze game komt aanstaande vrijdag, 9 april, uit. Dit wisten we eigenlijk al, omdat deze recent met een aantal andere JRPG's aangekondigd is. In een wereld die verscheurd wordt door oorlog, is het aan jou en je teamgenoten om de oorlog tot een definitief einde te brengen. Het verhaal gaat verder waar Trails of Cold Steel III, eveneens beschikbaar op Stadia, ophoudt. 

Volgende Stadia Maker's game

De volgende game is er één die er al langer aan zat te komen, maar nog geen datum had. Het betreft The Darkside Detective. Een point & click adventure game waarin je diverse misdaden moet oplossen. De game werd vorig jaar al aangekondigd als onderdeel van het Stadia Makers Program, samen met deel twee in de serie. Er werd toen al beloofd dat, voor we met deel twee aan de slag kunnen, het eerste deel op Stadia beschikbaar zou zijn. En aangezien deel twee volgende week komt, moest de game deze of volgende week wel uitkomen. Nu blijkt de game dus vanaf donderdag speelbaar te zijn.
Heb je onze Maandelijkse Recap gemist voor Maart? Treur niet, deze kun je hier alsnog lezen. En mis ook zeker de launch trailer van Outriders niet. Deze kun je hier vinden.