Zo kun je Borderlands 3 tijdelijk gratis spelen op Stadia

Nieuws
woensdag, 07 april 2021 om 9:00
Borderlands3
Borderlands 3 was één van de eerste AAA-games die kort na de release op Stadia verscheen. De zeer populaire looter shooter is al meerdere malen in het zonnetje gezet op Stadia, met hoge kortingen en een Free Play-weekend. En aankomend weekend is het weer zover.

Tijdelijk Borderlands 3 gratis spelen

Vanaf donderdag kun je weer vier dagen gratis genieten van Borderlands 3 op Stadia, indien je een Stadia Pro-lid bent. In een zogeheten Free Play-weekend, waardoor je de game tijdelijk gratis kunt uitproberen, kun je met een druk op de knop meteen Borderlands 3 spelen. De actie loopt vanaf donderdag 18.00 uur tot maandag 18.00 uur. Nadat de actie afgelopen is en je de game toch wilt aanschaffen, kan dit alsnog en kun je gewoon verder waar je gebleven bent.

Crowd Play komt ook naar Borderlands 3

Maar dat is nog niet alles. Crowd Play, de Stadia-specifieke functionaliteit die nu nog in bèta is, komt ook naar Borderlands 3. Met Crowd Play kan een YouTube-streamer er voor zorgen dat kijkers van zijn stream met één druk op de knop zijn game op Stadia joinen. Eerder was er al een evenement rondom de launch van Outcasters om dit mogelijk te maken. En nu is Borderlands 3 de volgende game. De ontwikkelaar van Borderlands 3 houdt aanstaande zondag om 20.00 uur een live stream waarmee je de Stadia-games kunt joinen. De link naar het YouTube-kanaal vind je hier.
Er is recent een trailer uitgekomen voor de game Cris Tales, waarmee de personages geïntroduceerd worden. Deze kun je hier vinden. En vorige week zijn er twee nieuwe games aangekondigd die naar Stadia komen. Deze vind je hier.