Watch Dogs: Legion update nu beschikbaar

Nieuws
woensdag, 12 mei 2021 om 8:56
Watch Dogs Legion StreetArtist vignette Light 5f8b26ae2703f
De nieuwe update van Watch Dogs Legion is sinds vorige week live en die komt met nieuwe missies voor de online mode en nieuwe operatives. Het gaat om zowel gratis als betaalde content waarmee je weer wat langer kunt genieten van deze techie game. Ook komen er meer aanpasbare, personaliseerbare mogelijkheden naar de openwereldtitel.

DJ en EHBO-medewerker

Je kunt nu met twee nieuwe operatives aan de slag, namelijk een DJ en iemand die op de EHBO werkt. Je kunt meteen vijf nieuwe speciale abilities voor ze verwachten, net als voor de andere operatives. Dankzij de update kun je ze ook wat meer naar je eigen beeld, of naar een beeld wat je mooi vindt maken: je krijgt namelijk de mogelijkheid om de haardracht aan te passen en ze te voorzien van tatoeages.
Interessanter zijn de nieuwe missies, die iedereen kan spelen die Watch Dogs: Legion online speelt. Deze multiplayer is in maart verschenen en wordt veelvuldig gespeeld. Nu krijg je er drie nieuwe co-opmissies bij om online tegen vrienden te spelen, plus vijf nieuwe uitdagingen voor mensen die liever solo gamen. Er komen ook twee nieuwe gadgets bij om te gebruiken op de co-opmissies.

Minda Sihu in Watch Dogs: Legion

Mensen die betalen voor de content, die krijgen een nieuwe held: Mina Sidhu. Ze kan gebruikmaken van een mental blast en een apparaat om gedachten mee te lezen, zodat ze het vijanden extra moeilijk kan maken. Met Mina Sidhu komt ook meteen een nieuwe singleplayermissie die je kunt spelen genaamd Swipe Right. Hierin moet DedSec mensen grijpen die Egyptisch antiek verkopen, want ze brengen hun inkomsten naar de terroristen.
Eind mei komt er nog meer naar Watch Dogs: Legion Online, namelijk twee nieuwe PvP-modes en een nieuwe raid (Tactical Op) genaamd Project Omni. Dat laatste betekent dat je met een team van vier spelers een mysterie moet oplossen over wat er toch gebeurt met de Optik-toestellen van Londenaren gebruiken. In juni komt Aiden Pearce van de eerste Watch Dogs terug, samen met Wrench uit Watch Dogs 2. Darcy sluit zich daarbij aan in augustus, bekend van Assassin’s Creed.