Street Power Football nu beschikbaar op Stadia, bekijk hier de launchtrailer

Nieuws
woensdag, 12 mei 2021 om 8:48
street power football
Nadat Hundred Days Winemaking Simulator beschikbaar is gemaakt voor Google Stadia, komt daar nu Street Power Football bij.
In deze game neem je het alleen of samen met een vriend op tegen twee andere tegenstanders in een potje straatvoetbal. Naast scoren is het ook je taak om zoveel mogelijk tricks uit te voeren met de bal. De game bevat zowel lokale als online multiplayer. Het is overigens geen geheel nieuwe game. Street Power Football is vorig jaar al op de consoles en PC uitgekomen. De game is te koop voor € 29,99 op de Stadia Store.

Elke week nieuwe games

Waar het vorig jaar iedere week nog maar afwachten was of we nieuwe games konden verwachten, lijkt Stadia in 2021 de catalogus hard aan het vullen te zijn. Vooralsnog hebben we de afgelopen maanden elke week nieuwe games gekregen, waaronder toppers als Resident Evil Village, Outriders en Judgment vanaf de eerste dag. De vraag is nu vooral of dit zo blijft, want de komende weken zijn er geen nieuwe releases bekend waar dit de laatste tijd wel zo was. Je leest het uiteraard hier als het zover is.
De andere nieuwe game van deze week is Hundred Days Winemaking Simulator. Je kunt hier een trailer zien van deze nieuwe game. En ben je fan van Hitman 3? Dan is er goed nieuws, want deze nieuwe content staat voor de deur.