Een Malcolm in the Middle Reboot lijkt dichterbij te zijn dan ooit

Films & Series
maandag, 25 maart 2024 om 15:31
569e05fe11086115288fb654f2568cd225e7b3bc106aa9acda8d016628380f67
Het lijkt erop dat we een Macolm in the Middle Reboot gaan krijgen. Frankie Muniz heeft namelijk in gesprek met Fox News laten doorschemeren dat vader in de show, Bryan Cranston, al werkt aan een script. De acteur die Walter White speelde in Breaking Bad is volgens Muniz vastberaden om Malcolm in the Middle terug te brengen, waardoor er goede hoop is dat de show een moderne versie zal krijgen.
In gesprek met Fox zegt Muniz het volgende: "Toen ik de serie opnam, was ik nog een kind", zei hij. "We maakten zeven seizoenen, 151 afleveringen. Ik keek de show niet toen die nog liep, maar heb de show recent gekeken met mijn vrouw. We hebben alle afleveringen gekeken en pas toen besefte ik wat we eigenlijk hebben gemaakt. Ik kan mezelf los zien van de show en het kijken als een fan. Ik zou graag weten wat de familie nu nog doet."
Muniz zou dus graag meer weten over de familie en wat ze nu nog allemaal doen. Hij is niet de enige van de crew, aangezien volgens hem Bryan Cranston vastberaden is om Malcolm in the Middle terug te brengen. "Ik weet dat Bryan Cranston het idee heel tof vindt en dat hij soort van het script leidt om zo alles te starten. Dus, er is mogelijk iets. Ik ben er in ieder geval 100% klaar voor. Maar ik weet nog niks zeker - dus we gaan zien wat er gaat gebeuren", laat Muniz weten.
Malcolm in the Middle was een zeer populaire comedy serie die liep van 2000 tot 2006. De afleveringen werden vaak herhaald op de Nederlandse televisie en is zeer geliefd over de hele wereld. Naast Frankie Muniz en Bryan Cranston speelden ook Justin Berfield (Reese), Erik Per Sullivan (Dewey), Jane Kaczmarek (Lois) en Christopher Masterson (Francis) de leden van de familie.