Emily in Paris heeft eindelijk een releasedatum en wordt uitgebracht in twee delen

Films & Series
vrijdag, 03 mei 2024 om 15:16
unnamed
We weten eindelijk wanneer we het 4e seizoen kunnen kijken van Emily in Paris. Het nieuwe seizoen wordt opgesplitst in twee delen, waarbij het eerste deel van 5 afleveringen te zien is vanaf 15 augustus dit jaar en het tweede deel van 5 afleveringen op Netflix staat vanaf 12 september dit jaar.
In Emily In Paris volgen we Emily Cooper, gespeeld door Lily Collins, naast andere bekende gezichten zoals Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie en Lucien Laviscount.
Het vierde seizoen gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van Camille en Gabriel’s mislukte bruiloft. Emily is van slag omdat ze sterke gevoelens heeft voor twee mannen, maar nu verwacht Gabriel een baby met zijn ex en zijn Alfie’s ergste nachtmerries over haar en Gabriel bevestigd. Op werk wordt Sylvie gedwongen om een lastig dilemma uit haar verleden onder ogen te zien in het belang van haar huwelijk, en worstelt het team van Agence Grateau met personeelswisselingen. Mindy en de band bereiden zich voor op het Eurovisie Songfestival, maar als het geld opraakt worden ze gedwongen om zuinig te zijn. De chemie tussen Emily en Gabriel is onmiskenbaar als ze samenwerken aan een Michelinster, maar twee grote geheimen dreigen alles waar ze van gedroomd hebben teniet te doen.