Prime Video onthult officiële trailer voor seizoen 4 van The Boys

Films & Series
zondag, 05 mei 2024 om 7:48
the boys 4
Prime Video geeft de officiële trailer vrij voor het vierde seizoen van de Emmy-winnende hitserie The Boys, gebaseerd op de New York Times bestseller comic van Garth Ennis en Darick Robertson.
In het vierde seizoen hangt de wereld aan een zijden draadje. Victoria Neuman nadert de Oval Office, terwijl Homelander zijn krachten ten slechte gebruikt. Butcher, geconfronteerd met zijn sterfelijkheid en het verlies van Becca's zoon, heeft zijn leiderschap bij The Boys verloren. Zijn leugens hebben het team uit elkaar gedreven. Met de spanningen op een hoogtepunt, moeten ze een manier vinden om samen te werken en de wereld te redden voordat het te laat is.
De hoofdrollen in The Boys worden gespeeld door Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Seizoen vier verwelkomt Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan.
The Boys is gebaseerd op de New York Times bestseller comic van Garth Ennis en Darick Robertson, die ook uitvoerend producenten zijn van de serie. De serie is ontwikkeld door producent en showrunner Eric Kripke. Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Michaela Starr, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn, Judalina Neira, Ken F. Levin en Jason Netter zijn tevens uitvoerende producenten. The Boys wordt geproduceerd door Sony Pictures Television, Amazon MGM Studios met Kripke Enterprises, Original Film en Point Grey Pictures.
Vanaf donderdag 13 juni zijn de eerste drie afleveringen van het vierde seizoen van The Boys hier te zien op Prime Video. Wekelijks gevolgd door een nieuwe aflevering, eindigend met een seizoensfinale op donderdag 18 juli. Het vierde seizoen bestaat uit acht afleveringen is exclusief beschikbaar via Prime Video. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Prime Video, of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.
The Boys (2019) on IMDb