Wat keek Nederland afgelopen week (25) op Pathé Thuis? Ontdek de top 10!

Films & Series
dinsdag, 25 juni 2024 om 8:00
pathe thuis bank
Ontdek de meest populaire films die afgelopen week gestreamd werden op Pathé Thuis! Van meeslepende blockbusters tot indrukwekkende indie-films, deze top 10 geeft je een inkijkje in de filmvoorkeuren van het moment. Laat je inspireren voor je volgende filmavond en blijf op de hoogte van de laatste kijkfavorieten op Pathé Thuis.

Nr. 1 - Kung Fu Panda 4

Po groeit uit tot de nieuwe spirituele leider van de Vredesvallei. Voor het zover is gaat hij op zoek naar zijn opvolger als Drakenkrijger, maar dan duikt de schurk Kameleon op.

Nr. 2 - Invasie

Als buurland Veragua plotseling Curaçao en Aruba aanvalt, wordt de Nederlandse regering compleet verrast. Het conflict escaleert snel. Drie jonge rekruten van het Nederlandse Korps moeten uitzoeken wat het juiste is om te doen.

Nr. 3 - Tarot

Wanneer een groep vrienden de heilige regel van tarotlezingen schendt, ontketenen ze ongemerkt een gruwelijk kwaad dat in de kaarten gevangen zat. Eén voor één komen ze oog in oog te staan met de dood.

Nr. 4 - Muzzle (MOVIE OF THE WEEK)

Nadat zijn hond is vermoord in een vuurgevecht met lokale drugsdealers, duikt politieagent Jake diep in de sinistere onderwereld om de waarheid te ontdekken over wie hier verantwoordelijk voor is.

Nr. 5 - K3 Musical: De 3 Biggetjes

Al vele jaren probeert wolf Baltimoor biggen te vangen, maar steeds zonder succes. Hij geeft zijn drie zonen de opdracht om de drie biggetjes, Knirri, Knarri en Knorri, te vangen. Kunnen de zusjes de wolven te slim af zijn?

Nr. 6 - Land of Bad

Als dronepiloot van de Amerikaanse luchtmacht ondersteunt Reaper een speciale missie op de Filipijnen. Als er iets vreselijk misgaat wordt de jonge officier Kinney ingezet om in het slagveld gegijzelde teamleden terug te halen. Hierbij is hij afhankelijk van Reaper die vanuit de lucht als zijn ogen fungeert. Wanneer Kinneys team wordt ontdekt en in een grootschalig gevecht belandt, moet Reaper tot het uiterste gaan om iedereen in veiligheid te brengen.

Nr. 7 - De Terugreis

Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit zijn vrouw Maartje, die soms wat verward is, nog vol levenslust. Wanneer ze een brief ontvangen van een oude vriend, besluiten ze hem op te zoeken in Zuid-Europa.

Nr. 8 - Verliefd op Bali

Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Door de zoektocht naar een familielegende ontstaan er onverwacht nieuwe liefdes.

Nr. 9 - Abigail

Nadat een groep criminelen de jonge ballerina Abigail heeft ontvoerd, trekken ze zich terug in een geïsoleerd herenhuis, zich er niet van bewust dat ze zijn opgesloten met een bijzonder meisje…

Nr. 10 - Inside Out

Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Ze laat zich daarbij, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet.
We hopen dat je nieuwe favorieten hebt ontdekt. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Pathé Thuis of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.