PUBG komt met nieuwe update, dit is er allemaal nieuw

Nieuws
vrijdag, 26 maart 2021 om 12:30
PUBG Stadia Key Art 5f69d5dca42a1
PUBG, de grondlegger van de moderne battle royale games, krijgt in hoog tempo nieuwe content en updates. Het is alweer tijd voor de volgende en je kunt hier lezen wat deze update bevat.

PUBG patch 11.1

Er is veel te melden, want deze update bevat weer veel nieuws. De Paramo-map is terug van weggeweest en is terug in de Normal en Custom gamemodes. Daarentegen zijn Haven en Karakin tijdelijk opgeschort. Vanaf nu zijn er maar vijf verschillende maps tegelijkertijd in de rotatie. Dit doet de ontwikkelaar zodat ze de maps die niet in de roulatie zitten aan te pakken en te vernieuwen. Daarnaast hebben diverse wapens updates gekregen en doen ze meer of minder schade om meer balans te creëren. Daarnaast is er een nieuwe feature, de Emergency Pickup. Door deze te gebruiken, komt er een ballon in de lucht voor 60 seconden. Vier spelers kunnen zich er aan vast maken om naar het midden van de map getransporteerd te worden. Maar er is nog veel meer, je kunt hier alle veranderingen checken. 

Nieuw seizoen ranked

Deze update brengt ook een eind aan seizoen 10 van ranked. Spelers die hieraan meegedaan hebben kunnen nu hun rewards claimen. En meteen gaat seizoen 11 van start. Ook in dit seizoen kun je weer exclusieve rewards verdienen door zo hoog mogelijk te stijgen in de competitie. In Ranked wordt je gematched met spelers van het zelfde niveau en is het je doel om zoveel mogelijk games te winnen om zo hoog mogelijk te eindigen.
Andere games die nieuwe content gekregen hebben, zijn bijvoorbeeld Destiny 2, waarin je een nieuwe strike kan spelen, en Doom Eternal. De laatste heeft een nieuwe uitbreiding gekregen. Je vindt hier de details.