Stadia Pro games voor april 2021 bekendgemaakt

Nieuws
door Jerry Frederikwoensdag, 31 maart 2021 om 8:00
Template TWOS 3 30
In april 2021 zijn er nieuwe games 'gratis' te spelen met een Stadia Pro abonnement. Het was al bekend dat we aan de slag konden gaan met Resident Evil 7, maar dat is niet de enige game.
Resident Evil 7: Biohazard was dus al bekend, maar verder worden YS VIII: Lacrimosa of DANA, SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottam en Pikuniku toegevoegd. In Resident Evil 7 beleef je wederom een horroravontuur, maar ditmaal in een first person view. Het is jouw taak om de horde zombies te overleven en een mysterie te ontrafelen. De volgende game is Ys VIII: Lacrimosa of DANA. Deze game is vorige week nog aangekondigd samen met drie andere JRPG's. Deze Japanse game serie gooit al decennia hoge ogen en daar mogen we nu mee aan de slag via Stadia Pro. Ook voor de allerkleinsten is er iets. Spongebob komt ook naar Stadia Pro. In het nieuwste avontuur, SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom, ga jij alleen of met een vriend op avontuur om Bikini Bottom te redden. En als laatste krijgen we nog Pikuniku. Deze indie puzzel game moet als tegenhanger van Resident Evil voor een wat relaxtere ervaring zorgen. Maar dat is niet alles.

Nog meer gratis games

Ook voor de niet Stadia Pro leden is er goed nieuws. Er komt meer gratis content naar Stadia. De eerste missies van Hitman en Hitman 2 komen gratis beschikbaar in de Hitman: Free Starter Pack. Mocht je de games nog niet geprobeerd hebben middels Stadia Pro, kun je het nu geheel kosteloos alsnog proberen. Zeker een aanrader! En voor de nieuwere Stadia Pro leden, die The Elder Scrolls Online niet geclaimed hebben vorig jaar, komt een tweede kans. Je kunt vanaf morgen tot 13 april gratis The Elder Scrolls Online spelen. Zo kun je alsnog kijken of de game in jouw straatje valt.
Inmiddels zijn er ook nieuwe beelden opgedoken van Hello Engineer. Benieuwd naar de game? Dan vind je de beelden hier. En eindelijk is de langverwachte update van Cyberpunk 2077 gearriveerd. Je kunt hier meer lezen over de enorme update.