Eerste uitbreiding Assassin's Creed Valhalla uitgesteld naar mei

Eerste uitbreiding Assassin's Creed Valhalla uitgesteld naar mei

Nog voordat Assassin's Creed Valhalla uitgebracht werd vorig jaar, werd al duidelijk gemaakt dat de game continu voorzien zou worden van nieuwe content, waaronder twee betaalde uitbreidingen. De eerste uitbreiding zou oorspronkelijk deze maand uitkomen, maar is nu uitgesteld.

Betaalde uitbreiding komt later

In Assassin's Creed Valhalla wordt je meegenomen naar het middeleeuwse Engeland, waar je als de Viking Eivor de Engelse koninkrijken gaat plunderen. De game zit boordevol content, zoals je in onze review kunt lezen, maar daar houdt het niet op. Want sinds de release werden we regelmatig verwend met nieuwe content. Vaak in de vorm van gratis contents en seizoensgebonden festivals. De eerste betaalde uitbreiding, met een nieuwe regio en verhaallijn, brengt ons naar het Ierland en brengt je oog in oog met druïden. Middels een tweet laat de ontwikkelaar nu weten dat de uitbreiding uitgesteld is naar 13 mei, om een zo bug vrij mogelijk ervaring te leveren.

Uitbreidingen bieden veel content

Normaliter zijn in Ubisoft en Assassin's Creed games betaalde uitbreidingen het geld goed waard. Het biedt nieuwe vaak nieuwe gameplay, nieuwe gebieden en nieuwe verhaallijnen, net als dit keer. Het is dus met recht een uitbreiding te noemen en staat vaak garant voor uren extra speelplezier. Nu is Assassin's Creed Valhalla sowieso een game waar je makkelijk aan uren speelgenot komt, maar mocht je er nog geen genoeg van krijgen is dit iets om naar uit te kijken.

Gisteren werd bekendgemaakt dat Stadia vanaf 1 mei ook een speelbare demo van Resident Evil Village gaat krijgen. Je leest hier meer informatie over de aankondiging. En ben je nog niet begonnen met Cyberpunk 2077? Dan is nu mogelijk een mooi moment, want er is weer een nieuwe update met veel bug fixes uit. Lees hier de details.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer