Nieuwe missie live voor Zombie Army 4 plus Left 4 Dead 2-skins

Nieuws
woensdag, 11 augustus 2021 om 8:49
maxresdefault 3
In de nieuwe missie voor Zombie Army 4: Dead War moet je terug naar de hel. De missie, die nu live is, heet Return to Hell en markeert alweer de negende missie die is toegevoegd aan het spel.

Return to Hell trailer

In de onderstaande trailer zie je meer over de missie. In Return to Hell, de finale van de verhaallijn van seizoen 3 leer je de sinistere geheimen die de zombie-apocalyps in gang zetten. Je waagt je diep in de hel terwijl je haast maakt om een ​​gevallen bondgenoot te redden van een lot dat erger is dan de dood. Hun lot is een ruimte die alleen bekend staat als de leegte. De vraag die je in deze missie hopelijk beantwoord ziet, is: zullen de krachten van het occulte hun uiteindelijke overwinning behalen, of zal de klok voor hen luiden?

Zombie Army 4

Naast de nieuwe campagnemissie bevat de nieuwste DLC-drop voor houders van Season Pass 3 (ook beschikbaar als losse aankoop) ook het horror-hoofddekselpakket, de wapenbundel met lichtkogels, de Van Helsing-wapenskins en het horror-charmpakket 2.
Left 4 Dead-fans kunnen bovendien in hun handjes wrijven, want Coach, Ellis, Nick en Rochelle komen naar de game als speelbare personages in een gratis bundel. Dat gaat op dezelfde manier als eerder gebeurde met de personages uit de eerste Left 4 Dead-game.

Sniper Elite-spin-off

Zombie Army 4 was een van de eerste Stadia Pro-games. De reeks is van de ontwikkelaars van Strange Brigade en Sniper Elite 4. Oorspronkelijk begon de reeks als een spin-off van Sniper Elite. In plaats van nazi's neem je het op tegen zombie-nazi's. De spin-off Zombie Army 4 is al een tijd een groot succes. Dat komt mede door de co-op die enorm populair is. Extra goed om te zien dat de ene na de andere content-update voor het spel blijft verschijnen.