Oosterse uitbreiding voor Immortals: Fenyx Rising beschikbaar

Nieuws
door Jerry Frederikzaterdag, 27 maart 2021 om 9:00
immortals 5f5b8d4fe7aee
De Ubisoft game Immortals: Fenyx Rising kwam eind vorig jaar uit en wordt door de ontwikkelaar telkens voorzien van content updates. De nieuwe update neemt spelers mee naar de Oosterse mythen.
Eind januari kwam de eerste content update al beschikbaar, waarin de heldin Fenyx een plekje tussen de Griekse goden moest zien te bemachtigen. De tweede content update neemt ons mee naar een compleet andere setting en ook krijgen we de controle over een ander personage.  Als het personage Ku bevinden we ons in Oosterse sferen en helpen we de Chinese mythologie een handje. Zie hieronder de launch trailer, die perfect de sfeer weet uit te beelden.

Nog één te gaan

Voorlopig is het plan van Ubisoft om nog minstens één grote content update uit te brengen voor Immortals: Fenyx Rising. Dit maakten ze al voor de release bekend. Wellicht volgt er dan nog meer, omdat Immortals: Fenyx Rising een goed ontvangen game is. De tijd zal het ons leren. Voorlopig kunnen we in ieder geval nog uitkijken naar de derde uitbreiding, die ook een nieuwe held introduceert maar ook drastisch andere gameplay zal introduceren. We zijn benieuwd.
Ook PUBG heeft nieuwe content gekregen, daarover kun je hier meer lezen. En er komen ook vier nieuwe JRPG's naar Stadia. Je kunt hier vinden welke games dat zijn.