Hitman 3 roadmap bekend, dit kunnen we verwachten

Nieuws
vrijdag, 09 april 2021 om 12:30
HITMAN3 Article Tile 1 5f588497cd990
Ondanks dat Hitman 3 inmiddels alweer bijna drie maanden uit is, blijft de nieuwe content voor Hitman 3 komen. De ontwikkelaar heeft nu hun roadmap voor april gedeeld.

Hitman 3 'Season of Greed'

De ontwikkelaar van Hitman 3 is inmiddels druk bezig met een aankomende James Bond-game, maar dit betekent niet dat ze Hitman 3 zomaar laten vallen. Sterker nog, de game krijgt weer genoeg updates in april. De content wordt gebundeld in de 'Season of Greed'. Als eerste komt er een nieuwe Escalation beschikbaar genaamd de 'Greed Enumeration', waarin je zoveel mogelijk munten in een level moet verzamelen. Daarnaast komt er ook betaalde add-on content, met de naam '7 Deadly Sins'. Je kunt hier lezen waar deze content over gaat. Daarnaast worden er ook weer diverse nieuwe contracts en events toegevoegd in de game. Hieronder de volledige aankondigingsvideo.

Hitman Starter Pack nu gratis

Ben je benieuwd naar Hitman maar heb je geen Stadia Pro of de kans gemist om de games te claimen? Dan kun je nu de gratis Hitman Starter Pack downloaden. Iedereen kan de eerste missies gratis spelen op Stadia, zonder iets te hoeven betalen. Je kunt dit hier doen. Beslis je uiteindelijk om de games toch te kopen, dan kun je verder waar je gebleven bent. Alle drie de Hitman-games zijn namelijk met elkaar verbonden en vanuit één hub te spelen.
Het recent uitgestelde Humankind heeft deze week ook een nieuwe dev diary gekregen over Diplomatie. Je kunt deze hier vinden. En mis ook de twee nieuwe games niet die deze week op Stadia uitkomen. Je leest hier welke games dat zijn.