Verdien binnenkort in-game Crown Store-items in The Elder Scrolls Online

Nieuws
maandag, 19 april 2021 om 12:15
elder scrolls online blackwood
The Elder Scrolls Online is al jaren een MMORPG die staat als een huis. Onderdeel van het (financiële) succes is een in-game store waar je met echt geld cosmetische items kunt kopen. Hier gaat binnenkort een belangrijke verandering in plaats vinden.

The Elder Scrolls Online

Als onderdeel van Game Update 30, die half juni uit moet komen, vind er een belangrijke wijziging plaats in The Elder Scrolls Online voor alle spelers. De Crown Store bied namelijk cosmetische items aan welke je alleen met echt geld kan kopen. Vanaf Game Update 30 is er een alternatieve methode beschikbaar waardoor je ook zonder geld uit te geven deze items kunt vrij spelen. Er komt namelijk een nieuw in-game betaalmiddel, 'Seals of Endeavor', bij in de game. Deze Seals kun je verdienen door dagelijkse en wekelijkse taken te voltooien in-game. Dit kan ook van alles zijn, van craften tot vechten en ontdekken. Voor iedere speelstijl zijn er taken beschikbaar. Vervolgens kun je met deze seals items uit de Crown Store kopen, die normaliter alleen met echt geld beschikbaar waren. Dit kunnen tijdelijke experience of stat boosts zijn of permanente cosmetics zoals meubels voor je huis, kleren of pets.

Onderdeel van volgende uitbreiding

Met een release datum in juni, betekent dit ook dat de wijziging een onderdeel zijn van de aankomende Blackwood-uitbreiding. The Elder Scrolls Online voegt regelmatig gratis content toe voor alle spelers, waaronder deze Endeavors, maar komt ook regelmatig met grote betaalde uitbreidingen. De volgende is Blackwood en verschijnt op 1 juni. Je kunt hier meer lezen over wat je van deze uitbreiding kunt verwachten. Inmiddels is The Elder Scrolls Online een immense MMORPG, waar dusdanig veel content in zit dat je maanden bezig bent om het grootste deel te zien. De game is voor nieuwe spelers ook bijzonder toegankelijk, want je kunt prima vanaf de laatste uitbreiding beginnen.
Vorige week bereikte ons ook minder goed nieuws over de eerste uitbreiding van Assassin's Creed Valhalla. Deze is uitgesteld. Je kunt hier meer over de uitbreiding lezen. En de indie game Road 96 heeft een nieuwe trailer ontvangen. Je kunt deze hier bekijken.