Nieuwe puzzelgame Murder By Numbers tijdelijk beschikbaar met korting

Nieuws
woensdag, 24 maart 2021 om 9:00
murderbynumbers
De Stadia Community Blog Post laat even op zich wachten deze week maar er is wel al een nieuwe game beschikbaar die we nog niet verwacht hadden. Het betreft de puzzel game Murder By Numbers.

Murder By Numbers

We wisten al dat er deze week minstens één nieuwe game beschikbaar zou komen, namelijk Kaze and the Wild Masks, maar vandaag is er plotseling ook een andere game beschikbaar gekomen. Het betreft Murder By Numbers, een game waarvan we eerder al konden melden dat deze er aan zat te komen. Het is een game waarin je als detective allerlei zaken moet oplossen. Dit doe je door puzzels te voltooien. Het zijn puzzels zoals we die kennen in Picross. Het beste nieuws? De game lanceert meteen met een goede korting. In plaats van € 12,99,- is de game voor € 6,99,- beschikbaar. Hieronder vind je een trailer.

Leeftijdsclassificaties voorspellen vaak aankomende games

Murder By Numbers is het volgende bewijsstuk dat de leeftijdsclassificaties van USK, ESRB en PEGI een goede bron zijn om te zien welke games onderweg zijn naar Stadia. Inmiddels kunnen we wel stellen dat bijna alle games uiteindelijk op Stadia belanden. Is het niet binnen enkele dagen dan wel binnen enkele maanden. We blijven deze in de gaten houden om jullie de laatste nieuwtjes te verschaffen.
Met de leeftijdsclassificaties wisten we ook al de game "The Last Kids on Earth And The Staff Of Doom" te ontdekken, waarover je hier meer leest. En de releasedatum voor The Darkside Detective Season 2 is ook bekend. Check deze hier.