'Japanse gameserie Shin Megami Tensei komt naar Stadia'

Nieuws
dinsdag, 23 maart 2021 om 12:15
shin megami tensei III
De nieuwe games vliegen ons momenteel om de oren. Er zijn veel officiële aankondigingen, leeftijdsclassificaties en zelfs plotselinge game releases. De focus ligt de laatste twee weken op Japanse games en nu lijkt de volgende serie onderweg: Shin Megami Tensei.
Het gaat namelijk om de zeer populaire Shin Megami Tensei-reeks. In Japan is deze turn-based RPG-serie razend populair. In het Westen iets minder, behalve bij de fans van Japanse games. De website Stadia Source wist te melden dat op de website van de 'Shin Megami Tensei III HD Remake' Stadia als platform te zien is wanneer je wilt inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt de website hier zelf bekijken. Uiteraard is dit nog geen bevestiging dat de game met zekerheid naar Stadia komt, maar het is in ieder geval een positief teken. Hieronder vind je een screenshot van de optie.

Grote focus op Japanse games

Er lijkt nu, de laatste weken, een grote focus op Japanse games te liggen. Nadat Dragon Quest XI ineens op Stadia verscheen vorige week, kregen we gisteren de aankondiging van de Resident Evil games en werd eerder al bekend dat de Yakuza spin-off Judgment vanaf dag 1 naar Stadia komt. Zou dit een teken zijn dat Stadia ook de Japanse markt op gaat? Hoe dan ook, voor fans van Japanse games is het sowieso goed nieuws.
Volgende week kunnen we ook weer nieuwe games verwachten, waaronder deze game. En er is ook een nieuwe Zorro game op komst, ook voor Stadia. Daarover lees je hier meer.