Elder Scrolls Online: Blackwood voorzien van nieuwe trailer

Nieuws
dinsdag, 06 april 2021 om 19:16
elder scrolls online blackwood
Elder Scrolls Online krijgt er binnenkort nieuwe content bij genaamd Blackwood. Hierin krijg je meer dan dertig uur aan nieuwe verbeteringen van je digitale leven, zijqueestes en nieuwe missies. Plus, er komt een nieuw companion-systeem naar het spel waardoor je Tamriel niet langer alleen hoeft te doorkruisen.

Een gevaarlijk deel van Tamriel

Klinkt allemaal positief, maar de nieuwe content belooft vrij duister te worden. De bijtitel van de onderstaande trailer is niet voor niets “All Roads lead to the Deadlands”. Je wordt naar een zeer gevaarlijk deel van Tamriel gestuurd, waar je een nieuw deel in de Gates of Oblivion-verhaallijn speelt. Ambitieuze Imperials ontmoeten standvastige Argonians in een wereld die vrij duister is.

Elder Scrolls Online Blackwood

Elder Scrolls Online is al enige tijd uit op Stadia en werkt erop als een trein. Dat komt omdat de hele game instoken als is als een online spel waarvoor je een goede online connectie nodig hebt en dat is ook precies hoe Google Stadia werkt. Offline spelen is er niet bij, maar daarentegen is het ook niet nodig om enorm veel ruimte van je apparaat weg te snoepen. Stadia speel je van moment tot moment, waardoor je geen grote downloads moet doen.
Ontwikkelaar ZeniMax schrijft erover: "Van de muren van de keizerlijke stad Leyawiin, voor het eerst te zien in The Elder Scrolls IV: Oblivion, tot de duistere moerassen van Shadowfen, verken de mysterieuze regio Blackwood en ontdek het Daedric-plot in zijn hart. De Longhouse-keizers hebben een pact gesloten met de Prince of Destruction en heel Tamriel wordt hierdoor bedreigd. Duik in de plannen van potentiële tirannen in een nieuwe hoofdverhaallijn die deel uitmaakt van het grotere Gates of Oblivion-avontuur.”
De proloog van Blackwood is gratis en nu al speelbaar. De volledige Blackwood-uitbreiding voor The Elder Scrolls Online verschijnt op 1 juni.